Download brochure en prijslijst
Neem contact op
Maak een showroomafspraak

Over ons

Seuren tafels werd in 1996 opgericht door Michel Seuren. Michel Seuren ontwerpt vanuit een basisgedachte dat alles kan, alles mogelijk is. Dat uit zich in creatieve oplossingen, gebruik van bijzondere materialen. Zijn tafels zijn uniek. Ze combineren natuurlijk met industrieel. Hard met zacht. Robuust met verfijnd. Zijn inspiratie haalt hij uit de wereld om hem heen. De industrie, het platteland, de stad, het dorp. Strakke lijnen in industrieel vormgegeven bruggen. Invloeden van lang geleden in smalle steegjes en statige panden. De combinatie van de natuur en de leefwereld van de mens.

Ruimte, bomen, ultieme vergezichten en puur koken, daar houden wij van. Ontmoetingen met onze Airbnb gasten, reizen en avontuur geven ons inspiratie. Liefde vormt de basis.

Door de jaren heen ontwikkelden de tafels met hem mee. Een robuustere poot of juist een zachtere vorm. Hierdoor ontstond er een palet aan tafels, die passen bij verschillende mensen, verschillende stijlen en levenswijzen.

Een tafel is voor ons een belangrijk meubel in huis. Een tafel is een ontmoetingsplek voor mensen. We gunnen onze klanten tafels van de allerbeste kwaliteit en een tijdloosheid. Zodat er vele herinneringen aan gemaakt kunnen worden.

Dit is Seuren.